0
Artikel(en)

U bent hier

Home

Disclaimer

LPG Equipment onderhoudt deze website om de publieke toegankelijkheid van haar producten, services en activiteiten in het algemeen te vergroten. Ons doel is om deze informatie actueel en accuraat te houden. Mochten er onjuistheden onder onze aandacht worden gebracht, dan zullen wij trachten deze te corrigeren. Echter, LPG Equipment  accepteert geen verantwoordelijkheid of verplichtingen ten aanzien van het materiaal op deze website.

Dit materiaal is:

  • Informatie van algemene aard die niet is bedoeld om te verwijzen naar specifieke omstandigheden van een bepaald individu of wezen.
  • Niet noodzakelijk uitgebreid, compleet, accuraat of up to date.
  • Soms gelinkt aan externe websites waarover LPG Equipment  geen controle heeft en waarvoor LPG Equipment geen verantwoordelijkheid neemt.
  • Niet professioneel of rechtsgeldig (mocht u specifiek advies nodig hebben, raadpleeg dan een gekwalificeerde professional).

Het is ons doel om technische storingen te vermijden. Echter, informatie op onze website kan zijn gemaakt of bewerkt in programma's die niet volledig vrij zijn van fouten, waardoor wij geen garantie kunnen geven dat deze dienst niet zal worden onderbroken of op een andere manier door dergelijke problemen wordt getroffen. LPG Equipment neemt geen verantwoordelijk voor problemen die zijn ontstaan door het gebruiken van deze website of externe links.

Contact